Az anya kigúnyolja a “piszkos férfit” a boltban – azonnal megbán MINDENT, amikor feltárja valódi kilétét

A fiatal férfi, Andy, valóban koszos és szakadt volt aznap. Ezt nem is tagadja. De amikor a sorban halotta, hogy a mögötte álló anyuka a lányának azt magyarázza, hogy azért kell tanulnia, hogy ne végezze úgy, mint ő, az már sok volt neki.

Odalépett az anyukához, és ezt mondta:

„Először is, én történetesen egy nagyon is művelt és tanult koszos ember vagyok. Nem csak diplomám, de több orvosi végzettségem is van. Szóval valakiről csak a kinézete alapján feltételezni, hogy tanulatlan, az nem igazán helyén való!

FOTÓ: ANDY ROSS/FACEBOOK

Másodszor, ha azért mondja a lányának, hogy maradjon az iskolában, mert tetoválások vannak a karomon, akkor az inkább elnyomja a művészi érzékét, és az egészséges fantáziájának a kibontakozását. Én büszke vagyok a tetoválásaimra, amit egy művész tett a kezemre. Azt képviselik, amikor a hazámat szolgáltam katonai orvosként.

FOTÓ: ANDY ROSS/FACEBOOK

Végül pedig, munkámnak az építőipart választottam, és nagyon élvezem. Kipróbáltam az íróasztalt, de nem nekem való. A természetben, kint szeretek lenni és a két kezemmel dolgozni. Ez azzal jár, hogy néha koszos leszek. Jó pénzt keresek, és eltartom a családomat gond nélkül.

FOTÓ: ANDY ROSS/FACEBOOK

Szóval a pillanatnyi külsőm semmit nem mond el az intelligenciámról, vagy arról, hogy érdemes-e az iskolában maradnia a lányának, vagy sem!”

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Forrás