Hét napig állt a doboz a reptéren. Mikor végre kinyitották, megállt bennük az ütő:

Egy évvel  ezelőtt Beirut repülőterén találták ezt a dobozt és hét napig senki sem foglakozott vele, aztán végre valaki kinyitotta. A doboz tartalma hihetetlen volt, mindenkit megdöbbentett.

A dobozban szibériai tigrisek voltak, ez a faj pedig a kihalás szélén áll. A fiatal állatok a saját ürülékükben és vizeletükben feküdtek, tele voltak bolhákkal és más élősködőve, írta a The Telegraph.

Az állatok négy hónaposak voltak, egy hétig tehét víz és élelem nélkül ültek a dobozban.  – A dobozra senki nem írta rá, hogy tigrisek vannak benne. Nem volt semmilyen cím rajta, mondta a reptér szóvivője.

Az állatokat egy ukrajnai állatkert adta fel és Damaszkuszba kellett volna szállítani őket. A transport azonban nem úgy sikerült, ahogy azt tervezték ezért a reptéren maradt a doboz.

Az állatmentő szervezet aki rátalált az állatokra megkérte a hatóságokat, hadd vigye magával őket. Az engedélyt megkapták.

Mikor végre kivették őket a dobozból  mindenütt bogarakat láttak.

A tigrisek szörnyű állapotban voltak, azonnal elvitték őket egy állatkórházba ahol megkapták a megfelelő kezelést.

A három állat megkapta az oltásokat is, most gyönyörű tiszta a bundájuk és tele vannak energiábal. Úgy játszanak, mint a gyerekek, jól érzik magukat.

Nézd meg a lenti filmben a tigriseket és kérjük oszd meg ezt a cikket ha Te is örülsz hogy annak, hogy most jó helyen vannak.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 
(Forrás: csodalatos)