Heaven King, a kislány, aki négyévesen már az év Youtube videóját jegyezte

Heaven King 2010 augusztus 8-án született, és nem mindennapi táncos tehetséggel áldotta őt meg a sors.

Már kétéves korában egy fél világ nézte elhűlve őt az “I never let you go” című számra táncolni, melyet édesanyja töltött fel a Youtube-ra.

Az már egy másik kérdés, hogy ki mit gondol az ennyire fiatal kisgyermek nyilvános produkcióiról, de ez a szülő felelőssége.

Ami tény, hogy a kislány nagyon aranyos, és rendkívül jól táncol: a kislány 4 évesen már elérte azt, amit nagyon keveseknek sikerült. Az akkori év legsikeresebb (legtöbbször megnézett) Youtube videója az övé volt, csak abban az évben 116 milliónál is többször nézték meg. Ez a szám az alábbi videóban nézhető meg, a címe Watch me.

Ez már gyakorlatilag egy igazi videó klip, amiben a kislány egész kis táncos csapattal lép fel.

A kislány beceneve Mini Beyoncé, mert nagyon szeret az énekesnő zenéire táncolni. Jelenleg 8 éves, és az instagramon több, mint 867 ezer követővel büszkélkedhet. Az alábbi kép egy friss felvétel a csöppségről, aki már ebben a hírnévben nőtt és nő fel:

Tianne King a kislány édesanyjának Youtube fiókja a kislányt táncosként, koreográfusként, színésznőként és modellként mutatja be. Édesanyjával közös Youtube csatornájuk a Mommy and Me (Anya és Én)  szintén igen nagy népszerűségnek örvend.

Forrás: http://celebsiren.com, Blikkrúzs