Melyik világsztárral randiznál? Teszteld a személyiséged!

Melyik világsztárral randiznál? Teszteld a személyiséged:
Racionális vagy – Rengeteg alapelved van és ezeket követed is. Nem szeretsz a pároddal olyan dolgokról vitatkozni, amiben nem is hiszel. Amit látsz elhiszed, amit nem, azt nem fogadod el. Tudod, hogy az emberek nem tökéletesek. Mindenkiben a pozitív tulajdonságokat próbálod erősíteni, soha senkit nem aláznál le a hibái miatt és nem szeretsz a másikban negatív érzést táplálni. Tudod, hogy a szerelem nem egy mese, de ez nem jelenti azt, hogy ne szeretnéd, ha hercegnőként kezelnének. Reméled, hogy sikerül visszaadnod mindazt a szeretetet és szenvedélyt, mély érzéseket, amelyeket kapsz. Tényleg különleges ember vagy!
Született művész – Tele vagy érzelmekkel és kreatív gondolatokkal. Mindenki szeret téged, az őrültségeid és a megdöbbentő ötleteid miatt. Szinte túlcsordulsz az érzelmektől, gyakran váltakozik a hangulatod, hol sírsz, hol kacagsz. Mindig mindent szívből teszel, ösztönösen. Nagy empátia-készséged van és úgy közelíted meg a barátaid problémáit, mintha azok a tieid lennének.

Vicces és imádni való vagy – Tudod, hogyan kell kezelni a romantikus helyzeteket. Könnyen alkalmazkodsz az új dolgokhoz, mert vicces és nyugodt a személyiséged. Nagyon népszerű vagy, azonnal tudsz ismerkedni azokkal az emberekkel, akikkel találkozol. Mindig készen állsz egy új kalandra. Könnyen észreveszed és jól ráérzel arra, hogy mások mit gondolnak. Mélyen megbíznak benned az emberek. Éppen ezért örömmel és nyugodt szívvel rád mernek bízni egészen komoly dolgokat is.

Sok az önbizalmad – Van egy mély személyiséged, mindig kedves vagy az emberekkel. Néha a párod gyengének tart, mert nagyon érzékeny vagy, de ez csak a külső, hiszen a személyiséged nagyon erős. Különösen szigorú vagy magaddal és másokkal szemben is és ezért hajlamos vagy arra, hogy minden kapcsolatban te irányíts. Egy erős akaratú ember vagy, aki soha nem törli el és nem változtatja meg a szabályokat. Számodra még a szerelemben is léteznek betartandó szabályok, amikhez erősen ragaszkodsz.

Forrás: zarojel.hu

Oszd meg, hogy más is elolvashassa!