A feleség utolsó kívánsága, hogy Bellát láthassa, mielőtt meghal. Férje kalandos úton teljesítette azt

Ha már csak egy napod lenne az életedből, mit csinálnál? Megtennéd azt, amit már régen meg szerettél volna tenni, de nem merted? Vagy elmennél valamit vásárolni, amit eddig nem vettél meg magadnak?

Ezt a történetet a Reddit fórumra rakták fel, melyben egy férj írja le, hogyan teljesítette felesége utolsó kérését.

A hölgy több komplikált műtét után kórházi kezelésre szorult. Legnagyobb vágya, utolsó kívánsága az volt, hogy még kutyáját, Bellát láthassa, mielőtt meghal. De kutyát nem lehetett bevinni  a kórházba, a férj viszont mindent megtett azért, hogy felesége utolsó kívánsága valóra váljon, és kalandos úton teljesítette azt.

A következőket írta a Reddit-en:

-Feleségem több műtéten is átesett és sajnos nem érezte utána olyan jól magát, mint ahogy mi azt gondoltuk. Nem sok jóval kecsegtettek az orvosok. Tudott beszélni, de nem tudott se enni, se inni. Ki volt száradva, sok fájdalomcsillapítót kapott. Meggyőzött arról, hogy hozzam be a kórházba hozzá a kutyánkat, hogy még egyszer láthassa őt.

Flickr/Austin Kirk

Kutyánk Bella egy 20 kg súlyú ausztrál juhászkutya, kiderült, hogy pont belefér egy átlagos bőröndbe.

Be is csomagoltam őt, elmentünk a kórházba de előtte elmagyaráztam neki, hogy csak rövid időre zárom be a bőröndbe.

Hihetetlen, de nem is ugatott. Mikor a nővérek előtt kellett elmennünk, csak annyit mondtam, a feleségemnek hoztam néhány dolgot, amellyel kényelmesebbé tehetem ott tartózkodását.

Mikor bementünk a feleségem szobájába, Bella azonnal felugrott az ágyra és finoman odabújt hozzá. A feleségem aludt, de a kutya úgy helyezkedett, hogy pontosan lássa a szemét és így is maradt legalább 20 percen keresztül.

Mikor feleségem felébredt, legalább egy órán keresztül ölelgette a kutyát, végig mosolygott. Aztán hirtelen egy nővérke jött be a szobába, de annyira meg volt hatódva attól, amit látott, hogy nem szólt senkinek.

Mi hazamentünk, feleségem pedig tovább pihent. Majd néhány nap múlva örökre elaludt. Mikor előveszem a bőröndöt, Bella azt hiszi megint látni fogja őt.

Nagyon örülünk, hogy a hölgynek teljesült az utolsó kívánsága. Kérjük oszd meg barátaiddal ezt a szép történetet a Facebook-on!

Forrás: csodalatos.co